Rólunk mondták
Tisztelt László! Nagyon örülök hogy kíváncsiak vásárlóik véleményére, bár mi még csak 1-szeri vásárlóik voltunk. További sok sikert kívánok mindenhez! Kalapos SándorBudapest
Ez már a nyolcadik rendelésem volt, és az előzőkhöz hasonlóan jó volt a termékminőség és a kiszolgálás. Köszönettel: Müller JánosMüller JánosDunaújváros
Nagyon elégedett vagyok a vásárolt termékekkel és a futárszolgálattal is.Papp KristófÖtvöskónyi
  1. Főoldal
  2. Adatvédelmi nyilatkozat

Adatkezelési tájékoztató

1. Adatkezelő neve, elérhetőségei

Az adatkezelő megnevezése:Kelet-Agro Kft. (a továbbiakban: Adatkezelő)
Az adatkezelő levelezési címe: 4400 Nyíregyháza, Tokaji u. 4/b.
Az adatkezelő e-mail címe: info@keletagro.hu
Az adatkezelő telefonszáma: +36 (42) 431-796; +36 (30) 777-7783
Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-141211/2018.

2. A honlapon végzett adatkezelések jogszabályi háttere, jogalapja, célja, a kezelt személyes adatok köre, valamint az adatkezelés időtartama

2.1. A cookie-k használatával kapcsolatos tájékoztatás

A cookie-król:

Az Adatkezelő a honlap látogatása során úgy nevezett cookie-kat (sütiket) használ. A cookie betűből és számokból álló információcsomag, amit honlapunk küld el az Ön böngészőjének azzal a céllal, hogy elmentse bizonyos beállításait, megkönnyítse a honlapunk használatát és közreműködik abban, hogy néhány releváns, statisztikai jellegű információt gyűjtsünk a látogatóinkról. Az Adatkezelő kijelenti, hogy az általa alkalmazott cookie-k nem járnak együtt a személyes adatok kezelésével.

A honlap által használt cookie-k főbb jellemzői:

- A honlap használata során rögzítésre kerül az IP-cím, a látogatás kezdő és befejező időpontja, illetve egyes esetekben – az Ön számítógépé-beállításaitól függően – a böngésző és az operációs rendszer típusa. Ezen adatokat a rendszer automatikusan naplózza.

- Az adatkezelő anonim módon rögzít a hivatkozó weboldal címét, az oldal elhagyását követően felkeresett oldal címét, valamint a regisztrálatlan látogatók IP címét.

A cookie-k letiltásának lehetőségéről:

Az Adatkezelő által használt cookie-kat böngészőjén keresztül Ön bármikor tudja törölni. Erről bővebb tájékoztatást az alábbi linkeken találhat:

-Internet Explorer

-Firefox

-Chrome

Amennyiben Ön nem szeretne az Adatkezelőtől cookie-kat fogadni, akkor előfordulhat, hogy a honlap bizonyos elemei és funkciói nem lesznek elérhetők az Ön számára.

2.2. A regisztrációhoz kapcsolódó adatkezelés

Az adatkezelés jogszabályi háttere és jogalapja:

Az adatkezelés hátterét az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) előírásai jelentik. Az adatkezelés jogalapja az Infotv. 5. § (1) bekezdés a) pontjával összhangban az Ön hozzájárulása.

Az adatkezelés célja:

Az adat kezelésének célja az, hogy az érintetteket egymástól meg lehessen különböztetni a honlap használata során, illetőleg emellett a felhasználó név jelenti az egyedi felhasználói profil alapját.

A kezelt adatok köre:

A regisztrációhoz vezeték- és keresztnév, e-mail cím és jelszó megadása szükséges.

Az adatkezelés időtartama:

A személyes adatokat a hozzájárulás visszavonásának időtartamáig kezeljük.

2.3. A megrendeléssel és a számlázással kapcsolatos adatkezelés

Az adatkezelés jogszabályi háttere és jogalapja:

Az adatkezelés hátterét az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) és a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény (Sztv.) rendelkezései jelentik. Az adatkezelés jogalapja az Infotv. 5. § (1) bekezdés a) pontjával összhangban az Ön hozzájárulása, valamint – hozzájárulása visszavonása esetén – az Infotv. 6 § (5) bekezdése a) pontja alapján az Adatkezelőt terhelő, Sztv-ben megfogalmazott jogi kötelezettség teljesítése.

Az adatkezelés célja:

A jogszabályoknak megfelelő számla kiállítása és a számviteli bizonylat-megőrzési kötelezettség teljesítése. Az Sztv. 169. § (1)-(2) bekezdése alapján a gazdasági társaságoknak a könyvviteli elszámolást közvetlenül és közvetetten alátámasztó számviteli bizonylatot meg kell őrizniük.

A kezelt adatok köre:

A megrendeléshez név, lakcím, telfonszám és e-mail cím szükséges, a számla kiállításához pedig név és lakcím.

Az adatkezelés időtartama:

A kiállított számlákat az Sztv. 169. § (2) bekezdése alapján a számla kiállításától számított 8 évig meg kell őrizni. Tájékoztatjuk arról, hogy amennyiben a számla kiállításához adott hozzájárulását visszavonja, az Adatkezelő az Infotv. 6. § (5) bekezdés a) pontja alapján jogosult a számla kiállítása során megismert személyes adatait 8 évig megőrizni.

2.4. A termék kiszállításhoz kapcsolódó adatkezelés

Az adatkezelés jogszabályi háttere és jogalapja:

Az adatkezelés hátterét az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) előírásai jelentik. Az adatkezelés jogalapja az Infotv. 5. § (1) bekezdés a) pontjával összhangban az Ön hozzájárulása.

Az adatkezelés célja:

Az termék kiszállítása esetében az adatkezelés célja az, hogy a megrendelt terméket az Ön igényéhez alkalmazkodva szerződéses partnerünk közreműködésével kiszállítsuk az Ön számára.

A kezelt adatok köre:

Az adatkezeléshez a név, szállítási cím és telefonszám megadása szükséges.

Az adatkezelés időtartama:

Az Adatkezelő az adatokat a megrendelt termék kiszállításának időtartamáig kezeli.

2.6. A kapcsolatfelvétellel együtt járó adatkezelés

Az adatkezelés jogszabályi háttere és jogalapja.

Az adatkezelés hátterét az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) előírásai jelentik. Az adatkezelés jogalapja az Infotv. 5. § (1) bekezdés a) pontjával összhangban az Ön hozzájárulása.

Az adatkezelés célja:

Az adat kezelésének célja az, hogy a feltett kérdésére válaszolni tudjunk az Ön számára.

A kezelt adatok köre:

A kapcsolatfelvételkor név és elérhetőség (e-mail cím vagy telefonszám) megadása szükséges.

Az adatkezelés időtartama:

A kapcsolatfelvétel során küldött üzeneteket legfeljebb egy hónapig tároljuk, de bármikor lehetősége van a kapcsolatfelvétel során megadott személyes adatok törlését kérni.

2.7. További adatkezelések

Amennyiben az Adatkezelő további adatkezelést kíván végezni, akkor előzetes tájékoztatatást nyújt az adatkezelés lényeges körülményeiről (adatkezelés jogszabályi háttere és jogalapja, az adatkezelés célja, a kezelt adatok köre, az adatkezelés időtartama).

Tájékoztatjuk Önt arról, hogy a hatóságok törvényi felhatalmazáson alapuló, írásbeli adatkéréseit az Adatkezelőnek teljesítenie kell. Az Adatkezelő az adattovábbításokról az Infotv. 15. § (2)-(3) bekezdésével összhangban nyilvántartást vezet (mely hatóságnak, milyen személyes adatot, milyen jogalapon, mikor továbbított az Adatkezelő), amelynek tartalmáról kérésére az Adatkezelő tájékoztatást nyújt, kivéve, ha a tájékoztatását törvény kizárja.

3. Adatfeldolgozó igénybevételéről és az adatkezeléshez kapcsolódó tevékenységükről

3.1. A személyes adatok tárolására irányuló adatfeldolgozás

Az adatfeldolgozó megnevezése: DoclerNet Hosting Kft. 1101 Budapest, Expo tér 5-7.

Az adatfeldolgozó levelezési címe: 1101 Budapest, Expo tér 5-7.

Az adatfeldolgozó telefonszáma: +36 (1) 432 3135

A DoclerNet Hosting Kft. az Adatkezelővel kötött írásbeli szerződés alapján a személyes adatok tárolását végzi a 1101 Budapest, Expo tér 5-7. alatt található szervereken. A DoclerNet Hosting Kft. személyes adatok megismerésére nem jogosult.

3.2. A termék kiszállításával összefüggő adatfeldolgozói tevékenység

Az adatfeldolgozó megnevezése: GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. (a továbbiakban: GLS)

Az adatfeldolgozó levelezési címe: 2351 Alsónémedi GLS Európa u. 2.

Az adatfeldolgozó e-mail címe: info@gls-hungary.com

A GLS az Adatkezelővel kötött írásbeli szerződés alapján közreműködik a megrendelt áru kiszállításában. Ennek során a GLS a vevő nevét, címét és a telefonszámát a megrendelt áru kiszállításának időtartamáig kezelheti, ezt követően haladéktalanul törli.

A GLS adatvédelmi szabályzata az alábbi oldalon érhető el: link

Az adatfeldolgozó megnevezése: S-Print Logistic Bt. (a továbbiakban: S-Print)

Az adatfeldolgozó levelezési címe: 4400 Nyíregyháza, Tüzér u. 16

Az adatfeldolgozó e-mail címe: s-print@csomagfutar.hu

A S-Print az Adatkezelővel kötött írásbeli szerződés alapján közreműködik a megrendelt áru kiszállításában. Ennek során a S-Print a vevő nevét, címét és a telefonszámát a megrendelt áru kiszállításának időtartamáig kezelheti, ezt követően haladéktalanul törli.

Az adatfeldolgozó megnevezése: Gebrüder Weiss Kft.

Az adatfeldolgozó levelezési címe: 2330 Dunaharaszti, Raktár u. 2.

Az adatfeldolgozó e-mail címe: gw.hungary@gw-world.com

A Gebrüder Weiss Kft. az Adatkezelővel kötött írásbeli szerződés alapján közreműködik a megrendelt áru kiszállításában. Ennek során a Gebrüder Weiss Kft. a vevő nevét, címét és a telefonszámát a megrendelt áru kiszállításának időtartamáig kezelheti, ezt követően haladéktalanul törli.

A Gebrüder Weiss Kft. adatkezelési tájékoztatója az alábbi oldalon érhető el: link

Az adatfeldolgozó megnevezése: Magyar Posta Zrt.

Az adatfeldolgozó székhelye: 1138 Budapest, Dunavirág utca 2-6.

Az adatfeldolgozó levelezési címe: Budapest 1540

Az adatfeldolgozó e-mail címe: ugyfelszolgalat@posta.hu

A Magyar Posta Zrt. az Adatkezelővel kötött írásbeli szerződés alapján közreműködik a megrendelt áru kiszállításában. Ennek során a Magyar Posta Zrt. a vevő nevét, címét és a telefonszámát a megrendelt áru kiszállításának időtartamáig kezelheti, ezt követően haladéktalanul törli.

A Magyar Posta Zrt. adatkezelési tájékoztatója az alábbi oldalon érhető el: link

Az adatfeldolgozó megnevezése:Federal Express Corporation Magyarországi Fióktelepe. (a továbbiakban: FedEx)

Az adatfeldolgozó levelezési címe: 2220 Vecsés, Lőrinci út 59. C/5

Az adatfeldolgozó e-mail címe: hungary@fedex.com

A FedEx az Adatkezelővel kötött írásbeli szerződés alapján közreműködik a megrendelt áru kiszállításában. Ennek során a FedEx a vevő nevét, címét és a telefonszámát a megrendelt áru kiszállításának időtartamáig kezelheti, ezt követően haladéktalanul törli.

A FedEx adatvédelmi szabályzata az alábbi oldalon érhető el: link

Az adatfeldolgozó megnevezése:Waberers International Nyrt.

Az adatfeldolgozó levelezési címe: 1239 Budapest, Nagykőrösi út 351.

Az adatfeldolgozó e-mail címe: info@waberers.com

A Waberers International Nyrt. az Adatkezelővel kötött írásbeli szerződés alapján közreműködik a megrendelt áru kiszállításában. Ennek során a Waberers International Nyrt. a vevő nevét, címét és a telefonszámát a megrendelt áru kiszállításának időtartamáig kezelheti, ezt követően haladéktalanul törli.

A Waberers International Nyrt. adatvédelmi szabályzata az alábbi oldalon érhető el: link

4. Adatbiztonsági intézkedések

Az Adatkezelő kijelenti, hogy megfelelő biztonsági intézkedéseket hozott annak érdekében, hogy a személyes adatok védje a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, továbbítás, nyilvánosságra hozatal, törlés vagy megsemmisítés, valamint a véletlen megsemmisülés és sérülés, továbbá az alkalmazott technika megváltozásából fakadó hozzáférhetetlenné válás ellen.

5. Az adatkezelés során Önt megillető jogok

Az adatkezelés időtartamán belül Önt megilleti:

- a tájékoztatáshoz való jog,

- az adatok helyesbítéséhez való jog,

- az adatok törléséhez való jog,

- az adatok zárolásához való jog,

- a tiltakozás joga.

Ön az adatkezelés időtartamán belül tájékoztatást kérhet az Adatkezelőtől a személyes adatai kezeléséről. Az Adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 30 napon belül írásban, közérthető formában tájékoztatja Önt a kezelt adatokról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, továbbá – amennyiben az adatok továbbítására is sor került – arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg az adatokat.

Ön az adatkezelés időtartamán belül kérheti, hogy az Adatkezelő a személyes adatait helyesbítse. A kérésének az Adatkezelő legkésőbb 8 napon belül eleget tesz.

Önnek lehetősége van a személyes adatainak törlését kérni, amelynek az Adatkezelő legkésőbb 8 napon belül eleget tesz. A törlés joga nem terjed ki arra, ha az Adatkezelőt törvény kötelezi az adatok további tárolására, illetve arra az esetre, sem ha az Infotv. 6. § (5) bekezdésével összhangban az Adatkezelő jogosult a személyes adatok további kezelésére (így például a számlázással összefüggésben).

Ön kérheti, hogy az Adatkezelő zárolja a személyes adatot, ha az adatok végleges törlés sértené az érintett jogos érdekeit. Az így zárolt személyes adat kizárólag addig kezelhető, ameddig fennáll az az a cél, amely a személyes adat törlését kizárta.

Ön tiltakozhat személyes adatának kezelése ellen,

- ha a személyes adatok kezelése vagy továbbítása kizárólag az Adatkezelőre vonatkozó jogi kötelezettség teljesítéséhez vagy az Adatkezelő, adatátvevő vagy harmadik személy jogos érdekének érvényesítéséhez szükséges, kivéve kötelező adatkezelés esetén és az Infotv. 6. § (5) bekezdésében foglalt esetben;

- ha a személyes adat felhasználása vagy továbbítása – az Ön hozzájárulása nélkül – közvetlen üzletszerzés, közvélemény-kutatás vagy tudományos kutatás céljára történik.

Az Adatkezelő a tiltakozást a kérelem benyújtásától számított legrövidebb időn belül, de legfeljebb 15 napon belül megvizsgálja, annak megalapozottsága kérdésében döntést hoz, és döntéséről Önt írásban tájékoztatja.

6. Jogorvoslati lehetőségek

Amennyiben Ön szerint az Adatkezelő megsértette valamely, az adatkezelésre vonatkozó törvényi rendelkezést, vagy nem teljesítette valamely kérelmét, akkor vélelmezett jogellenes adatkezelés megszüntetése érdekében a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság vizsgálati eljárását kezdeményezheti (levelezési cím: 1530 Budapest, Pf.: 5., e-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu).

Tájékoztatjuk emellett arról is, hogy az adatkezelésre vonatkozó törvényi rendelkezések megsértése esetén, vagy ha az Adatkezelő nem teljesítette valamely kérelmét, akkor az Adatkezelővel szemben bírósághoz fordulhat.

7. Adatvédelmi nyilvántartásba történő bejelentkezés

Az Infotv. rendelkezései értelmében az Adatkezelőnek a marketingtevékenységével összefüggő adatkezelését kell bejelentenie az adatvédelmi nyilvántartásba. A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság NAIH-141211/2018. nyilvántartási számo(ko)n jegyezte be az ezzel összefüggő adatkezelésünket.

8. Adatkezelési tájékoztató módosítása

Az Adatkezelő fenntartja a jogot, hogy jelen adatkezelési tájékoztatót módosítsa. A honlap módosítás hatálybalépését követő használatával elfogadja a módosított adatkezelési tájékoztatót. Az Adatkezelő gondoskodik arról, hogy módosítás esetén a korábbi szövegváltozat is elérhető legyen a honlapon.

Kosár megtekintése
Kérlek várj, amíg tart a rendelés feldolgozása...
KA PASS logo
Egyszerű belépés webáruházainkba
Nincs még fiókod? Regisztrálj egy KA PASS fiókot
Elfelejtetted a jelszavad?